Botten:
ca 14 Digestive kex
75 gr smör
Smält smöret och hacka sönder kexen eller kör dem i matberedare el liknande om du har. Och blanda ihop dem med smöret.
Fyllning:
3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
3 äggulor
2 dl socker
125 gr Philadelphiaost
3 äggvitor
3-4 pkt dubbeldajm
1. Vispa grädden och vaniljsockret.
2. Vispa äggvitorna i en annan skål till hårt skum.
3. Ta en 3:e skål och vispa ihop äggulorna med sockret och rör i Philadephia osten.
Blanda ihop grädden, äggvitorna med äggulorna, sockret och osten. Rör till en jämn smet.
4. Hacka 2 eller 3 paket med Daim, beroende på hur mycket Daim bitar du vill ha i fyllningen. Spara ett paket till senare. Blanda bitarna i fyllningen och bre över bottnen och ställ in kakan i frysen ca 4 timmar. Ta ut kakan minst 15 minuter innan servering. Och hacka sista Daim paketet och stö över cheesecaken.
ENJOY ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar